ورزش در قانون

ورزش در قانون

در طب سنتی ورزش قاعده و اصول خودش را دارد که شاید برای بیشتر افراد تازگی داشته باشد. ورزش در قانون به نحو دیگری تعریف میشود...

در طب سنتی ورزش قاعده و اصول خودش را دارد که شاید برای بیشتر افراد تازگی داشته باشد. خوب است ابتدا به ورزش در قانون ابن سینا نگاهی بیاندازیم.

ورزش در قانون ابن سینا

ورزش حركتي است تابع اراده. در ورزش، تنفس، بلند و بزرگ و پي درپي مي آيد. هركس بتواند با شيوه صحيح و متناسب با اعتدال مزاج خود و در وقت و هنگام مناسب ورزش كند از پيش گيري و تداوي بيماري هاي مادي و بيماري هاي مزاجي كه در دنباله آن مي آيد، بي نياز مي گردد.

نکاتی که از سخن شیخ الرئیس فهم می‌شود:

  • ارادی بودن ورزش
  • رعایت شرایط مناسب ورزش
  • ورزش برای چه گروه سنی؟
  • ارادی بودن فعالیت بدنی مهم است. ورزش‌های غیراردای (مثل انواع دستگاه‌های ویبره و…) نمی‌توانند چندان مفید فایده باشد.
  • رعایت شرایط مناسب ورزش ضروری است. عواملی مانند سن، جنسیت، مزاج، نوع تغذیه، بیماری‌ها، فصل، اقلیم محلّ زندگی و … در انتخاب نوع ورزش مؤثر است و توصیه عمومی ورزش برای همگان ممکن نیست.
ورزش

عنوان این مطلب در کتاب قانون “ورزش؛ برنامه مشترك اشخاص بالغ” می‌باشد. از این عنوان برمی آید که کودکان، با توجه به نوع مزاج و نیز فعالیت زیادی که دارند، نیاز چندانی به ورزش ندارند و تحمیل ورزش، به ویژه ورزش های سنگین، به آنها، با کاهش رطوبت بدن شده در روند رشد کودکان اختلال ایجاد می‌کند. البته کودکانی که به کم‌تحرکی و بازی‌های رایانه‌ای و موبایل عادت دارند مستثنی هستند.

در مطالب بعدی در مورد خوب یا بد بودن ورزش و شرایط آن صحبت خواهیم کرد.


بیشتر بخوانیم : پیشینه حجامت

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط